BOOST4BUSINESS

Uw partner voor een boost in uw bedrijf of organisatie.
Energiek en gedreven.

OPRICHTER - JAN BIJKER

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring opgebouwd in diverse branches voor zowel profit als non-profit organisaties.

Grote projecten leiden en veranderingen managen is waar ik goed in ben. Hierbij gebruik ik de Agile/scrum techniek. Voorbeelden van projecten: implementatie ERP (Oracle EBS, SAP, Exact) , implementatie CRM en klantvisie, implementatie Enterprise Content Management, inrichten van managementinformatie, ontwikkelen besturingsmodel, weegbrugautomatisering.

Ik ben gericht op het oplossen van problemen, waarbij ik zoek naar een goede aansluiting tussen de business en de techniek die ook echt werkt.

Mijn roots liggen in het Controlling vakgebied. Ik werk met veel plezier en enthousiasme. In mijn werk ben ik vooral gericht op verbetering van bedrijfsvoering en processen, ondersteunt door automatisering. Veelal gaat dit gepaard met een verandertraject, waarin ik de verbindende rol vervul tussen directie, (midden)management en medewerkers. Ik ben een verandermanager met aandacht voor de noodzakelijke veranderingen in de organisatie en oog voor de inzet en betrokkenheid van mensen. Ik houd van een resultaatgerichte aanpak.